Francia nyelvű fordító

Referencia: 
Jelentkezési időszak kezdete: 
13/07/2017
Határidő: 
05/09/2017 - 12:00(brüsszeli idő szerint)
Besorolás: 
Intézmény / Ügynökség: 
A szerződés típusa: 

Mielőtt jelentkezik erre a versenyvizsgára, végezze el a következő lépéseket. Ez segít Önnek abban, hogy komolyan átgondolja, miért szeretne jelentkezni, és felmérje, milyen eséllyel indulhat a versenyvizsga-eljáráson.

  1. Olvassa el a versenyvizsga-felhívást, és ellenőrizze, hogy a jelentkezés érvényesítésének időpontjában megfelel-e az összes pályázati feltételnek.
  2. Töltse ki a „Nekem való-e az uniós karrier?” c. kérdőívet, hogy megbizonyosodjon arról, valóban testhezálló feladatot kínálnak-e az Ön számára az uniós intézményeknél betölthető munkakörök. 
  3. Töltse ki a számítógépes előválogató próbateszteket, hogy képet kapjon arról, milyenek a kiválasztási eljárás részét képező számítógépes tesztek.

A kérdőív és a tesztek kitöltésével Ön felmérheti, megfelel-e az uniós tisztviselőkkel szemben támasztott szigorú elvárásoknak.

  • A „Nekem való-e az uniós karrier?” c. kérdőív és a számítógépes előválogató próbatesztek kitöltéséhez 90–120 percre van szükség.
  • A tesztek eredménye nem befolyásolja pályázási esélyeit, az elért pontszámot nem rögzítjük és nem vesszük figyelembe, ha Ön úgy dönt, hogy jelentkezik. A tesztek elvégzésével Ön felmérheti, hogy megfelel-e az uniós tisztviselőkkel szemben támasztott szigorú elvárásoknak.
  • Ha fogyatékosság és/vagy sajátos szükségletek miatt nehézségekbe ütközik a kérdőív kitöltésekor, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az EPSO pályázói kapcsolattartó szolgálatával.
  • Ha technikai probléma merül fel a teszt kitöltésekor, kérjük, forduljon szerződéses alvállalkozónkhoz.

A tesztek indításához kattintson az alábbi linkek közül az Ön első nyelvére / anyanyelvére.

Vagy folytassa a jelentkezést