Vertalers Frans

Referentie: 
Solliciteren vanaf: 
13/07/2017
Solliciteer voor: 
05/09/2017 - 12:00(Brusselse tijd)
Niveau: 
Instelling/Agentschap: 

Voordat u zich inschrijft voor deze selectieprocedure moet u de volgende stappen doorlopen. Zo kunt u eens goed nadenken over uw motivatie om deel te nemen en over uw kans van slagen bij deze uiterst competitieve selectieprocedure.

  1. Lees de aankondiging van het vergelijkend onderzoek om na te gaan of u voldoet aan alle toelatingsvoorwaarden op het ogenblik dat u uw sollicitatie valideert.
  2. Beantwoord de vragenlijst "Werken bij de EU - iets voor mij?" om na te gaan of een loopbaan in de EU-instellingen iets voor u is. 
  3. Werk de zelfbeoordelingstests af. Die geven u een idee van de computertests die u tijdens de selectieprocedure zult moeten afleggen.

Aan de hand van die vragenlijst en de tests krijgt u een indruk van uw kansen om te voldoen aan de hoge eisen die aan een EU-ambtenaar worden gesteld.

  • Normaal gezien kost het u 90 tot 120 minuten om zowel de vragenlijst "Werken bij de EU - iets voor mij?" als de zelfbeoordelingstests te voltooien.
  • Uw resultaten kunnen uw kansen niet in gevaar brengen. Ze worden niet bewaard en er wordt ook geen rekening mee gehouden als u besluit te solliciteren. Deze tests moeten u alleen een beeld geven van uw geschiktheid om te voldoen aan de hoge eisen die aan een EU-ambtenaar worden gesteld.
  • Mocht u moeilijkheden ondervinden bij het lezen of invullen van deze vragenlijst ten gevolge van een handicap en/of speciale behoeften, gebruik dan ons contactformulier voor kandidaten.
  • Voor technische problemen bij het beantwoorden van de vragen neemt u contact op met onze contractant Prometric.

Klik hieronder op uw taal om met de test te beginnen.

Of ga verder met uw sollicitatie