Други

В случай че вашата професионална квалификация и трудов опит не отговарят на изискваните за някое от предлаганите от нас работни места, има и други възможности, от които може да се възползвате. Ако имате бакалавърска степен и солидни познания по два езика на ЕС, моля проверявайте редовно този сайт за работни места за администратори с общ профил, асистенти или договорно наети служители.

Институциите на ЕС периодично търсят и администратори специалисти. Изискванията за техните квалификации се различават в зависимост от естеството на обявената позиция. За такива позиции обаче се изисква специализирано образование в съответната област. През годините институциите на ЕС са отправяли покани за специалисти в областта на ядрената енергия, инспектори по фалшифицирани стоки, лекари, медицински сестри, музейни експерти и експерти в областта на околната среда, както и много други.

Основни квалификации

За да се запознаете с основните изисквания и необходимите квалификации за администратори с общ профил и администратори специалисти, моля, проверете обявлението за конкурса.