Udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2018

Forside > Udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2018

Form Europas fremtid

Er du nyuddannet? Vil du gerne have en spændende karriere? Har du gode færdigheder, engagement og stor motivation? EU-institutionerne leder efter talentfulde nyuddannede og unge akademikere til over 100 nye stillinger for administratorer. Stillingerne omfatter en lang række opgaver inden for politikudformning, praktisk gennemførelse og ressourceforvaltning. Det kan være en perfekt start på en stimulerende og alsidig karriere i de dynamiske byer Bruxelles eller Luxembourg, hvor du får mulighed for at gøre en reel forskel for Europa. Du kan forvente at komme til at arbejde med aktuelle anliggender som tackling af klimaforandringer, håndtering af migration, bekæmpelse af terror eller fremme af vækst og beskæftigelse.

For at arbejde i EU's institutioner skal du være handlekraftig, modstandsdygtig og omstillingsparat, men et job i institutionerne vil også give dig mulighed for at lære mere, få nye færdigheder og udvikle din karriere. Du vil komme til at arbejde i et multikulturelt, international og varieret team med at forbedre livet for over 500 millioner borgere i EU og andre steder i verden.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmelding til udvælgelsesprøverne starter den 8. marts 2018.

En gruppe mennesker sidder og snakker

Har du det, der skal til?

Før du ansøger, er det vigtigt at tænke nøje over, om en karriere i EU er det rigtige for dig. Der er virkelig tale om et nåleøje: I 2016 var der over 20 000 ansøgere, men under 1 % af dem gik videre til assessmentcentret. Udvælgelsesprocessen er yderst konkurrencepræget, fordi der kun er ca. 158 pladser på den såkaldte reserveliste.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er tilstrækkeligt at opnå det krævede antal minimumspoint i prøverne. Kun de allerbedste går videre til næste trin i udvælgelsesprocessen. Spørgeskemaet "EU Career, My Career?" og selvevalueringstesten giver dig en realistisk idé om dine chancer for at leve op til de høje krav, der stilles for at komme igennem nåleøjet.

Du skal have en universitetsgrad af mindst tre års varighed og en god beherskelse af to EU-sprog og være statsborger i et EU-land.
 

 

Oversigt over udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2018Ansøgning

DEL 1

Bekræft, at du opfylder adgangsbetingelserne – angiv alle dine EU-sprog

Ansøgning

DEL 2

Vælg dit sprog 1 og dit sprog 2, og udfyld ansøgningsformularen

Computerbaserede prøver

Sproglig, numerisk og abstrakt tænkning (på sprog 1) og situationsbedømmelse (på sprog 2). Testcentre verden over.

Øvelse med e-mailindbakke

På sprog 2: testcentre i EU-medlemslandene

Assessmentcenter

På sprog 2: casestudie (i EU's medlemslande), mundtlig fremlæggelse, kompetencebaseret samtale, gruppeøvelse og interview om motivation for at søge job (i Bruxelles)

Reserveliste

Liste over de 158 ansøgere, der har bestået prøverne

Kom i gang