Administratori u području revizije

Početna stranica > Administratori u području revizije

Tražite posao u području revizije u međunarodnom javnom sektoru? Tražimo mlade talentirane novodiplomirane (AD 5) i iskusne stručnjake (AD 7) u području revizije. Novozaposleni službenici radit će prvenstveno u Europskoj komisiji u Bruxellesu i na Europskom revizorskom sudu u Luxembourgu.

Revizori institucija EU-a provode različite vanjske i unutarnje revizije te naknadne revizije kontrole. Vrše provjere za rukovodstvo određene institucije provodeći revizije u širokom području politika EU-a na temelju provjere usklađenosti sa zakonima i propisima te isplativosti.

Poslovi revizora obuhvaćaju procjenu kvalitete upravljanja rizicima, upravljanja organizacijom te funkcioniranja unutarnjih postupaka. Budući da njihovi poslovi obuhvaćaju i pružanje usluga provjera i savjetovanja u svim operativnim područjima EU-a, od revizora se može tražiti da tijekom svoje karijere rade u raznim zemljama EU-a ili trećim zemljama. Iskusni stručnjaci (AD 7) bit će zaduženi i za vođenje revizijskih zadataka, dodjelu poslova i nadgledanje rada revizorskog tima.

Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti za sve temeljna su načela EU-a i stoga EPSO svim kandidatima nastoji pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o politici jednakih mogućnosti i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira pronaći ćete na našoj stranici posvećenoj tim pitanjima.

Nemojte propustiti ovu fantastičnu priliku za svoju karijeru! Prijave se otvaraju 7. svibnja 2019.

 

Imate li potrebne uvjete za prijavu?

Za prijavu za profil AD 5 morate imati sveučilišnu diplomu ili stručnu kvalifikaciju iz relevantnog područja.

Za prijavu za profil AD 7, ovisno o razini obrazovanja, morate imati najmanje 6 ili 7 godina relevantnog radnog iskustva, od čega najmanje 3 ili 4 godine mora biti stečeno u području revizije.

Pored toga, za oba profila, morate biti državljanin države članice EU-a i imati temeljito znanje jednog od 24 službena jezika EU-a i zadovoljavajuće znanje engleskog ili francuskog jezika.

Detaljne informacije o uvjetima za sudjelovanje dostupne su u  Obavijesti o natječaju objavljenoj 7. svibnja 2019.

 

 

Pregled postupka odabira: 

Prijava

Računalni testovi

Probir talenata/Talent screener

Testovi centra za procjenu

Popis uspješnih kandidata