Administratorstillinger inden for databeskyttelse

Forside > Administratorstillinger inden for databeskyttelse

Er du en højt motiveret databeskyttelsesspecialist med erfaring inden for offentlig forvaltning? Så leder Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse efter dig!

Hos Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse kommer du til at arbejde med nogle af de største og mest krævende udfordringer på området. Som databeskyttelsesspecialist kommer du til at udarbejde rapporter, udtalelser og afgørelser med henblik på at sikre korrekt fortolkning og anvendelse af databeskyttelseslovgivningen og følge den politiske og lovgivningsmæssige udvikling inden for beskyttelse af personoplysninger.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor bestræber sig på at tilbyde lige muligheder, samme behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores side om lige muligheder kan du læse mere om vores politik og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne, hvis du har et handicap eller særlige behov.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmeldingen til udvælgelsesprøverne starter den 26.7.2018.

 

Har du det, der skal til?

For at ansøge skal du være EU-borger og have en universitetsuddannelse af mindst tre års varighed efterfulgt af mindst tre års erhvervserfaring inden for jura eller databeskyttelse, hvoraf halvdelen skal være inden for databeskyttelseslovgivning i den offentlige forvaltning. Du skal desuden have godt kendskab til et af EU's officielle sprog og tilfredsstillende kendskab til engelsk.

 

Oversigt over administratorstillinger inden for databeskyttelse

Overblik over udvælgelsesproceduren: 

Ansøgning

Computerbaserede prøver

Talent screener

Assessmentcenter

Reserveliste