Tietosuoja-alan hallintovirkamiehet

Etusivu > Tietosuoja-alan hallintovirkamiehet

Oletko motivoitunut tietosuoja-alan asiantuntija, jolla on työkokemusta julkishallinnon tietosuojatehtävistä? Jos olet, hae Euroopan tietosuojavaltuutetun palvelukseen.

Euroopan tietosuojavaltuutetun tehtävissä pääset käsittelemään alan haastavimpia ja vaativimpia kysymyksiä. Tietosuoja-alan asiantuntijana laadit kertomuksia, lausuntoja ja päätöksiä tietosuoja-asetuksen ja alan muun lainsäädännön tulkinnasta ja soveltamisesta sekä seuraat henkilötietojen suojaan liittyvän toimintapolitiikan ja lainsäädännön kehitystä.

Kulttuurinen monimuotoisuus ja yhtäläiset mahdollisuudet ovat EU:n perusarvoja, ja EU:n henkilöstövalintatoimisto EPSO varmistaa kaikkien hakijoiden tasa-arvoisen kohtelun ja yhtäläiset mahdollisuudet. Lisätietoja on yhtäläisiä mahdollisuuksia käsittelevällä EPSOn verkkosivulla. Sivulla on myös ohjeet siitä, miten hakijat voivat pyytää erityisjärjestelyjä valintakokeisiin, jos heillä on toimintarajoitteita tai erityistarpeita.

Lähde rohkeasti mukaan ja osallistu virkamieskilpailuun, jonka hakuaika alkaa 26.7.2018.

 

Mitä hakijoilta edellytetään?

Hakijalla on oltava vähintään kolmivuotinen korkeakoulututkinto sekä sen jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden työkokemus oikeusalan tai tietosuoja-alan tehtävistä. Vähintään puolet tästä työkokemuksesta on oltava ensisijaisesti tietosuojalainsäädäntöön liittyvistä tehtävistä julkishallinnon alalta. Lisäksi hakijan on osattava hyvin yhtä EU:n virallista kieltä ja tyydyttävästi englantia.

 

Tietosuoja-alan hallintovirkamiesten valintamenettelyn vaiheet

Valintamenettelyn kulku: 

Hakemus

Tietokoneella tehtävät kokeet

Kykyjen kartoitus/Talent Screener

Arviointikeskusvaihe

Varallaololuettelo