Administratori u području zaštite podataka

Početna stranica > Administratori u području zaštite podataka

Stručnjak ste za zaštitu osobnih podataka? Motivirani ste i imate iskustvo u području javne uprave? Ured Europskog nadzornika za zaštitu podataka (EDPS) traži osobu poput vas!

U EDPS-u imat ćete priliku raditi na nekim od najizazovnijih i najtežih problema u tom području rada. Kao stručnjak za zaštitu osobnih podataka pripremat ćete izvještaje, mišljenja i odluke kojima će se osiguravati dobro tumačenje i primjena propisa i zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka te ćete pratiti razvoj politika i zakonodavstva koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti za sve temeljna su načela EU-a i stoga Europski ured za odabir osoblja svim kandidatima nastoji pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o našoj politici i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira za kandidate s invaliditetom i posebnim potrebama pronaći ćete na našoj stranici o jednakim mogućnostima.

Nemojte propustiti ovu fantastičnu priliku za svoju karijeru! Prijave se otvaraju 26. 7. 2018.

 

Imate li kvalitete koje tražimo?

Da biste se prijavili, morate biti građanin EU-a, imati diplomu visokoškolskog studija u trajanju od najmanje tri godine te najmanje tri godine radnog iskustva u području prava ili zaštite podataka, od kojeg pola mora biti u području zakonodavstva o zaštiti podataka u javnoj upravi, stečenog nakon diplome. Osim toga, morate dobro vladati jednim od službenih jezika EU-a i imati zadovoljavajuće znanje engleskoga.

 

Pregled natječaja za administratore u području zaštite podataka

Pregled postupka odabira: 

Prijava

Računalni testovi

Probir talenata/Talent screener

Testovi centra za procjenu

Popis uspješnih kandidata