Tanácsos az adatvédelem területén

Kezdőlap > Tanácsos az adatvédelem területén

Ön motivált adatvédelmi szakember, és van tapasztalata a közigazgatásban? Ha igen, akkor az európai adatvédelmi biztos számít Önre!

Az európai adatvédelmi biztos hivatalában Ön a terület legnagyobb kihívást jelentő és legmagasabb követelményeket támasztó ügyeivel foglalkozhat. Adatvédelmi szakértőként jelentéseket, véleményeket és határozatokat fog majd készíteni, melyek az adatvédelmi szabályozás helyes értelmezését és alkalmazását hivatottak biztosítani, valamint nyomon fogja követni a személyes adatok védelmével kapcsolatos szakpolitikai és jogalkotási fejleményeket.

Az EU alapelvei közé tartozik a kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó esetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebben tájékozódhat esélyegyenlőségi politikánkról, és megtudhatja azt is, hogy a fogyatékkal élő, illetve speciális igényű pályázók hogyan igényelhetnek különleges vizsgakörülményeket a kiválasztási eljárás során.

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Regisztrálni 2018. július 26-tól lehet.

 

Jelentkezési feltételek

A jelentkezőknek valamelyik EU-tagország állampolgárának kell lenniük, valamint legalább alapképzési (három évig tartó egyetemi vagy főiskolai tanulmányokat lezáró) oklevéllel, és legalább hároméves, jogi vagy adatvédelmi területen szerzett szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük, melynek felét a közigazgatásban, az adatvédelmi jogszabályok területen szerezték. A jelentkezőknek valamelyik hivatalos uniós nyelvet jól, az angolt pedig kielégítően kell ismerniük.

 

Tanácsos az adatvédelem területén – Áttekintés

A kiválasztási eljárás áttekintése: 

Jelentkezés

Számítógépes vizsgák

Talent screener

Értékelőközpont (assessment centre)

Tartaléklista