Administrateurs op het gebied van gegevensbescherming

Startseite > Administrateurs op het gebied van gegevensbescherming

Bent u een gemotiveerd specialist gegevensbescherming met ervaring op het gebied van openbaar bestuur? Zo ja, dan is de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS) op zoek naar u!

Bij de EDPS zult u uw tanden kunnen zetten in enkele van de moeilijkste en meest veeleisende kwesties op dit terrein. Als specialist gegevensbescherming stelt u rapporten, adviezen en besluiten op met het oog op de juiste interpretatie en toepassing van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en andere wetgeving ter zake, en volgt u de ontwikkelingen op het gebied van beleid en wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie probeert alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden te geven. Meer informatie over ons beleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vanwege een handicap of beperking vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Mis deze fantastische carrièremogelijkheid niet! U kunt solliciteren vanaf 26 juli 2018.

 

Bent u de juiste persoon?

Om te kunnen solliciteren, moet u een EU-burger zijn met een universitaire opleiding van ten minste drie jaar, gevolgd door ten minste drie jaar beroepservaring in de juridische sfeer of op het gebied van gegevensbescherming, waarvan de helft op het gebied van gegevensbescherming in het openbaar bestuur. Bovendien moet u beschikken over een goede kennis van een van de officiële talen van de EU en een behoorlijke kennis van het Engels.

 

Overzicht van administrateurs op het gebied van gegevensbescherming

Overzicht van de selectieprocedure: 

Sollicitatie

Tests per computer (CBT)

Talent screener

Assessment

Reservelijst