Administratori în domeniul protecției datelor

Acasă > Administratori în domeniul protecției datelor

Sunteți specialist în protecția datelor cu experiență în domeniul administrației publice? Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor (AEPD) are nevoie de dumneavoastră!

La AEPD veți aborda cele mai spinoase și solicitante probleme din domeniu. Ca specialist în protecția datelor, veți pregăti rapoarte, avize și decizii pentru a asigura o corectă interpretare și aplicare a legislației în domeniu și veți monitoriza evoluțiile politicilor și reglementărilor referitoare la protecția datelor cu caracter personal.

Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Mai multe despre politica egalității de șanse și despre cum să solicitați ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție de către candidații cu handicap și nevoi speciale, pe pagina noastră dedicată.

Nu ratați această oportunitate fantastică – înscrierile încep pe 26.7.2018.

 

Îndepliniți toate condițiile?

Pentru a vă putea depune candidatura, trebuie să fiți cetățean al UE și să aveți o diplomă de studii universitare de cel puțin trei ani, urmată de cel puțin trei ani de experiență profesională în domeniul juridic sau al protecției datelor, din care jumătate în domeniul legislației în materie de protecție a datelor în cadrul administrației publice. În plus, trebuie să cunoașteți bine una dintre limbile oficiale ale UE și să cunoașteți satisfăcător limba engleză.

 

Administratori în domeniul protecției datelor – prezentare generală

Prezentarea procedurii de selecție: 

Înscrierea

Testele pe calculator (CBT)

Evaluarea talentului/Talent screener

Centrul de evaluare

Lista de rezervă