Administratorer inden for folkesundhed

Forside > Administratorer inden for folkesundhed

Er du specialist i folkesundhed, og vil du gene starte en spændende ny karriere i EU's institutioner? Europa-Kommissionen søger dygtige og motiverede sundheds- og fødevaresikkerhedsspecialister indenfor områderne revision, inspektion og evaluering samt fødevaresikkerhedsspecialister inden for politik og lovgivning.

Administratorer inden for sundhed og fødevaresikkerhed gennemfører og leder revisioner, udarbejder rapporter, rapporterer om tekniske anliggender og sikrer den faglige og videnskabelige viden inden for området.

Administratorer inden for politik og lovgivning udformer politikker og lovgivning, gennemfører og forvalter eksisterende lovgivning og udfører reguleringsmæssige opgaver, herunder risikovurdering og overvågning af handelsaftaler.

For at arbejde i EU's institutioner skal du være handlekraftig, modstandsdygtig og omstillingsparat, men et job i institutionerne vil også give dig mulighed for at lære mere, få nye færdigheder og udvikle din karriere. Du vil komme til at arbejde i et multikulturelt, international og varieret team med at forbedre livet for over 500 millioner borgere i og uden for EU.

Mennesker, der sidder og snakker ved siden af en computer.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og vi bestræber os på at tilbyde lige muligheder, samme behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores side om lige muligheder kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne, hvis du har et handicap eller særlige behov.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmelding til udvælgelsesprøverne starter den 15. marts 2018.

 

Har du det, der skal til?

Før du ansøger, er det vigtigt at tænke nøje over, om en karriere i EU er det rigtige for dig. Spørgeskemaet "EU Career, My Career?" giver dig en realistisk idé om dine chancer for at leve op til de høje krav, der stilles for at komme igennem nåleøjet i denne udvælgelsesprøve.

Du skal have en universitetsuddannelse af mindst tre års varighed inde for det relevante område efterfuldt af mindst fire års erhvervserfaring inden for området. Du skal desuden være EU-borger og beherske to europæiske sprog godt. Det ene sprog, skal være et af følgende: Engelsk, fransk, tysk eller italiensk. Det andet skal være et af de 24 officielle EU-sprog.

 

Oversigt over administratorstillinger inden for folkesundhedAnsøgning

Computerbaserede prøver

Assessmentcenter

Reserveliste

Kom i gang med profilen "Sundhed og fødevaresikkerhed – revision, inspektion og evaluering"

 

 

Kom i gang med profilen "Fødevaresikkerhed – politik og lovgivning"