Administrateurs op volksgezondheidsgebied

Startseite > Administrateurs op volksgezondheidsgebied

Bent u specialist volksgezondheid en heeft u belangstelling voor een boeiende carrière bij de EU-instellingen? De Europese Commissie zoekt momenteel getalenteerde en gemotiveerde medewerkers voor audit, inspectie en evaluatie (gezondheid en voedselveiligheid), en ook voor beleid en wetgeving (voedselveiligheid).

Als administrateur audit en inspectie verricht en leidt u audits, stelt u verslagen en technische documenten op, en volgt u de wetenschappelijke ontwikkelingen in de volksgezondheid en op voedselveiligheidsgebied.

Als administrateur beleid en wetgeving bereidt u nieuwe maatregelen en voorschriften voor, implementeert en beheert u bestaande wetgeving, voert u regelgevingstaken uit, waaronder risicoanalyses, en houdt u toezicht op handelsverdragen.

Om voor de EU-instellingen te werken, moet u vindingrijk, stressbestendig en scherp zijn. U krijgt alle kans om uw horizon te verruimen, uw vaardigheden te ontwikkelen en een glanzende carrière op te bouwen. In een gevarieerd multicultureel, internationaal team zet u zich samen met uw collega's in voor meer dan 500 miljoen burgers in de EU en daarbuiten.

Mensen zitten bij een computer te praten.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. We proberen alle kandidaten dezelfde kansen, dezelfde behandeling en dezelfde mogelijkheden te geven. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vanwege een handicap of beperking vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Mis deze fantastische carrièremogelijkheid niet, u kunt solliciteren vanaf 15 maart 2018.

 

Bent u de geknipte persoon?

Ga voor u solliciteert eens bij uzelf te rade en vraag u af of een EU-carrière voor u de juiste keuze is. De vragenlijst "Werken bij de EU - iets voor mij?" en de zelfbeoordeling kunnen u al een goede indruk geven van of u wel aan onze hoge eisen voldoet.

U moet een universitaire opleiding van ten minste drie jaar in een relevante studierichting hebben afgesloten en daarna nog minstens vier jaar beroepservaring op uw vakgebied hebben opgedaan. Bovendien moet u beschikken over de nationaliteit van een EU-land en over een goede kennis van twee Europese talen, waarvan één het Engels, Frans, Duits of Italiaans is, en de tweede één van de 24 officiële talen van de EU.

 

Overzicht van administrateurs op het gebied van volksgezondheidSollicitatie

Tests per computer (CBT)

Assessment

Reservelijst

Aan de slag met het profiel "Gezondheid en voedselveiligheid – audit, inspectie en evaluatie"

 

 

Aan de slag met het profiel "Voedselveiligheid – beleid en wetgeving"