Administratori în domeniul sănătății publice

Home > Administratori în domeniul sănătății publice

Sunteți specialist în sănătate publică? V-ar interesa o carieră pasionantă în instituțiile UE? Comisia Europeană caută specialiști talentați și motivați din domeniul sănătății (pentru sarcini de audit, inspecție și evaluare) și al siguranței alimentare (specialiști în politici și legislație).

Administratorii în domeniul sănătății și al siguranței alimentare efectuează și coordonează audituri, întocmesc rapoarte și se ocupă de aspecte tehnice. De asemenea, sunt în permanență la curent cu noile evoluții în plan profesional și științific.

Administratorii în domeniul politicilor și al legislației elaborează politici și legislație, pun în aplicare și gestionează legislația existentă și îndeplinesc sarcini de reglementare (efectuează inclusiv evaluări ale riscurilor) și monitorizează acordurile comerciale.

Instituțiile UE au nevoie de persoane pline de resurse, flexibile și cu o gândire rapidă. Pe de altă parte, vă oferă numeroase oportunități pentru a învăța și mai mult, pentru a vă completa competențele și a vă dezvolta cariera. Veți lucra în echipe multiculturale, internaționale și diverse și vă veți pune munca în slujba celor peste 500 de milioane de cetățeni din Europa și chiar a celor din restul lumii.

Oameni stând pe scaune și discutând lângă un calculator.

Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. De aceea ne străduim să oferim egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Mai multe despre politica egalității de șanse și despre cum să solicitați ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție de către candidați cu handicap și nevoi speciale pe pagina noastră dedicată.

Nu ratați această oportunitate fantastică – înscrierile încep pe 15 martie 2018.

 

Aveți calitățile necesare?

Înainte de a vă înscrie, este important să analizați cu atenție dacă o carieră în instituțiile UE este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Chestionarul „Mi s-ar potrivi o carieră în instituțiile UE?” vă va ajuta să vă faceți o idee realistă despre probabilitatea de a vă ridica la standardele impuse de concurs.

Trebuie să aveți diplomă de absolvire a cel puțin 3 ani de studii superioare, într-o specialitate relevantă și cel puțin patru ani de experiență profesională în domeniu. În plus, trebuie să fiți cetățean al UE și să vorbiți bine două limbi europene. Mai exact, engleza, franceza, germana sau italiana și o a doua limbă dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE.

 

Administratori în domeniul sănătății publice - prezentare generalăÎnscrierea

Testele pe calculator (CBT)

Centrul de evaluare

Lista de rezervă

Despre profilul „Sănătate și siguranță alimentară - audit, inspecție și evaluare”

 

 

Despre profilul „Siguranță alimentară - politici și legislație”