Въоръжени служители по сигурността и охраната

Начало > Въоръжени служители по сигурността и охраната

Европейският парламент и Съветът на Европейския съюз търсят въоръжени служители по сигурността и охраната, които да допринасят за безпроблемната ежедневна работа на институциите на ЕС.

Въоръжените служители по сигурността и охраната отговарят за поддържането на безопасна и сигурна среда за служителите, посетителите, гостите и имуществото, като патрулират и осъществяват наблюдение на помещенията и персонала. Трябва да можете да предотвратявате ситуации, които представляват заплаха за сигурността, да действате бързо за възстановяване на контрола върху положението и да съобщавате за всички случаи на съмнително поведение и инциденти. От вас може да се изисква да работите на дневни и нощни смени, през уикендите и по време на официални празници, а също така да пътувате в чужбина.

Зачитането на културното многообразие и насърчаването на равните възможности са основополагащи принципи на ЕС и Европейската служба за подбор на персонал се стреми да осигурява равни възможности, равно третиране и равен достъп на всички кандидати. Можете да научите повече за нашата политика на равни възможности и как да поискате специални мерки по време на тестовете за подбор на нашата страница за равните възможности.

Не пропускайте тази страхотна възможност за кариера — регистрацията започва на 30.8.2018 г.

 

Притежавате ли това, което е необходимо?

Трябва да сте гражданин на ЕС и да владеете поне два официални езика на ЕС, като един от тях трябва да бъде английски или френски. Освен това трябва да сте физически годен да изпълнявате задълженията си, да можете да получите разрешително за огнестрелно оръжие и да бъдете подготвен да се подложите на разследване във връзка с безопасността.

 

Обзор относно въоръжените служители по сигурността и охраната

 

Преглед на процедурата за подбор: 

Кандидатура

Тестове на компютър (CBT)

Филтър на квалификациите/Talent screener

Междинен тест

Център за оценяване

Списък на издържалите конкурса