Bevæbnede sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejdere

Forside > Bevæbnede sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejdere

Europa-Parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union leder efter bevæbnede sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejdere til at bidrage til en gnidningsløs daglig drift af EU's institutioner.

Som bevæbnet sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejder sørger du for et trygt og sikkert miljø for ansatte, besøgende, gæster og ejendomme ved at patruljere og overvåge lokaler og personale. Du skal være i stand til at forhindre situationer, som truer sikkerheden, reagere hurtigt med henblik på at genvinde kontrollen med en situation og indberette eventuel mistænkelig adfærd og hændelser. Du kan blive bedt om at arbejde både om dagen og om natten samt i weekender og på fri- og helligdage.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og i EPSO bestræber vi os på at tilbyde lige muligheder, lige behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores side om lige muligheder kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmelding til udvælgelsesprøven starter den 30. august 2018.

 

Har du det, der skal til?

Du skal være EU-borger og kunne mindst to officielle EU-sprog, hvoraf det ene skal være enten fransk eller engelsk. Du skal desuden være fysisk i stand til at udføre arbejdsopgaverne, være i stand til at opnå våbentilladelse og være villige til at gennemgå en sikkerhedsundersøgelse.

 

Oversigt over ansættelse som bevæbnet sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejder

 

Overblik over udvælgelsesproceduren: 

Ansøgning

Computerbaserede prøver

Talent screener

Midtvejstest

Assessmentcenter

Reserveliste