Fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselő

Kezdőlap > Fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselő

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa fegyveres biztonsági és védelmi munkatársakat keres az uniós intézmények zökkenőmentes működésének garantálásához.

A fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselők feladata, hogy biztonságos és védett környezetet teremtsenek a személyzet, a látogatók, a vendégek és a vagyontárgyak számára járőrözés, valamint a helyiségek és személyzet felügyelete révén. Jelenteniük kell minden gyanús viselkedést és eseményt, meg kell tudniuk előzni a veszélyes helyzetek kialakulását, illetve ilyen esetekben képeseknek kell lenniük a gyors cselekvésre, hogy úrrá legyenek a helyzeten. Előfordulhat, hogy nemcsak nappali, hanem éjszakai műszakban, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon is dolgozniuk kell, továbbá arra is sor kerülhet, hogy feladatuk ellátásához külföldre utazzanak.

A kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása az EU alapelvei közé tartozik. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó tekintetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az erre szolgáló weboldalunkon bővebb információk találhatók az esélyegyenlőségi politikánkról, és megtudhatja azt is, hogyan igényelhetők speciális vizsgakörülmények a kiválasztási eljáráshoz.

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Regisztrálni 2018. augusztus 30-tól lehet.

 

Jelentkezési feltételek

A jelentkezőknek valamely uniós tagállam állampolgárának kell lenniük, és legalább két hivatalos uniós nyelvet kell ismerniük (amelyből az egyik kötelezően az angol vagy a francia). A jelentkezőknek továbbá fizikailag alkalmasnak kell lenniük a feladatok elvégzésére, valamint készen kell állniuk rá, hogy fegyverviselési engedélyt szerezzenek és biztonsági átvilágításon essenek át.

 

Fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselő (áttekintés)

 

A kiválasztási eljárás áttekintése: 

Jelentkezés

Számítógépes vizsgák

Talent screener

Közbenső vizsga

Értékelőközpont (assessment centre)

Tartaléklista