Bewapende bewakings- en veiligheidsagenten

Startseite > Bewapende bewakings- en veiligheidsagenten

Het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie zoeken bewapende bewakings- en veiligheidsagenten die moeten bijdragen aan de vlotte dagelijkse werking van de EU-instellingen.

Als bewapende bewakings- en veiligheidsagent zult u zorgen voor een veilige omgeving voor personeel, bezoekers en gasten door te patrouilleren en toe te zien op gebouwen en personeel. U moet situaties waarin gevaar kan ontstaan kunnen voorkomen en snel weer onder controle krijgen, en verslag uitbrengen over verdachte gedragingen en incidenten. Wij kunnen u vragen om overdag of ’s nachts, in het weekend en op feestdagen te werken, en naar het buitenland te reizen.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Mis deze fantastische carrièremogelijkheid niet! U kunt solliciteren vanaf 30/8/2018.

 

Bent u de persoon die wij zoeken?

U moet de nationaliteit van een EU-land hebben en ten minste twee officiële EU-talen kennen, waaronder Engels of Frans. U moet bovendien fysiek fit genoeg zijn om uw taken te vervullen, een vuurwapenvergunning kunnen aanvragen en bereid zijn om een veiligheidsonderzoek te ondergaan.

 

Overzicht – Bewapende bewakings- en veiligheidsagenten

 

Overzicht van de selectieprocedure: 

Sollicitatie

Tests per computer (CBT)

Talent screener

Tussentijdse toets

Assessment

Reservelijst