Agenți înarmați de securitate și protecție

Acasă > Agenți înarmați de securitate și protecție

Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene recrutează agenți înarmați de securitate și protecție pentru a contribui la buna funcționare a instituțiilor UE.

Agenții înarmați de securitate și protecție vor avea rolul de a crea un mediu sigur pentru personal, vizitatori și invitați și de a proteja bunurile patrulând și monitorizând clădirile și personalul. Ei trebuie să fie în măsură să prevină situațiile care ar putea pune în pericol securitatea, să acționeze rapid pentru a redobândi controlul situației și să raporteze incidentele și comportamentele suspecte. Dacă veți ocupa un astfel de post, vi se poate cere să lucrați în ture de zi sau de noapte, în weekend sau în zilele de sărbătoare legală. De asemenea, vi se poate solicita să efectuați misiuni în străinătate.

Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. De aceea, Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Pentru mai multe detalii despre politica egalității de șanse și despre cum să solicitați ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție dacă aveți un handicap sau nevoi speciale, accesați pagina noastră dedicată.

Nu ratați această oportunitate – înscrierile încep pe 30.8.2018.

 

Îndepliniți toate condițiile?

Trebuie să fiți cetățean al UE și să cunoașteți cel puțin două limbi oficiale ale UE, dintre care una trebuie să fie engleza sau franceza. Trebuie să aveți aptitudinile fizice care să vă permită să vă îndepliniți îndatoririle, să puteți primi permis de portarmă și să fiți pregătiți să vă supuneți unei investigații de securitate.

 

Prezentarea profilului de agenți înarmați de securitate și protecție

 

Prezentarea procedurii de selecție: 

Înscrierea

Testele pe calculator (CBT)

Evaluarea talentului/Talent screener

Testul intermediar

Centrul de evaluare

Lista de rezervă