Oboroženi varnostniki in stražarji

Domača stran > Oboroženi varnostniki in stražarji

Evropski parlament in Svet Evropske unije iščeta oborožene varnostnike in stražarje, ki bodo prispevali k nemotenemu vsakodnevnemu delovanju institucij EU.

Oboroženi varnostniki in stražarji z obhodi ter nadzorom prostorov skrbijo za varno okolje osebja, obiskovalcev, gostov in premoženja. Sposobni morajo biti preprečiti situacije, ki bi ogrožale varnost, hitro ukrepati in obvladati situacijo, poročati morajo o vsakem sumljivem vedenju in incidentih. Morda bo treba delati v dnevni in nočni izmeni, ob koncu tedna in za praznike, ter službeno potovati v tujino.

Spoštovanje kulturne različnosti in uveljavljanje enakih možnosti sta temeljni načeli Evropske unije in Evropski urad za izbor osebja si prizadeva zagotoviti enake možnosti, obravnavo in dostop vsem kandidatom. Več na spletni strani o naši politiki enakih možnosti in kako vložiti zahtevek za posebno prilagoditev pri opravljanju testov.

Ne zamudite te izjemne poklicne priložnosti – prijave sprejemamo s 30. 8. 2018.

 

Vam bo uspelo?

Biti morate državljan EU in znati najmanj dva uradna jezika EU, eden od njiju mora biti angleščina ali francoščina. Poleg tega morate biti fizično sposobni opravljati naloge, sposobni pridobiti orožni list in pripravljeni opraviti varnostno preverjanje.

 

Oboroženi varnostniki in stražarji

 

Pregled izbirnega postopka: 

Prijava

Računalniško podprto testiranje (CBT)

Preverjanje dodatnih sposobnosti/Talent screener

Vmesni test

Ocenjevalni center

Rezervni seznam