Konferencijski operateri

Početna stranica > Konferencijski operateri
Picture showing a conference room

Imate iskustva u rukovanju audiovizualnom opremom? Sposobni ste brzo reagirati na promjene i preuzeti inicijativu? Učinkovito komunicirate s kolegama i vješto rješavate probleme? Europska komisija traži konferencijske operatere (funkcijska skupina: tajnici / administrativni službenici). 

Konferencijski operateri zaduženi su za rad s tehničkom opremom za zvuk i sliku u multimedijskim/audiovizualnim ili konferencijskim instalacijama, kao i za pružanje prve razine tehničke podrške za audiovizualnu i računalnu opremu. Poslovi uključuju snimanje rasprava u digitalnom formatu, svakodnevnu provjeru audiovizualne opreme za konferencijske dvorane, te prebacivanje između kamera na sastancima i događajima koje pokriva više kamera. Operateri moraju biti sposobni često raditi pod pritiskom, samostalno i u timu.

Zaposlenici institucija ili agencija EU-a rade u velikoj stručnoj zajednici i imaju brojne mogućnosti za proširivanje znanja, poboljšanje vještina i razvoj karijere. Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti za sve temeljna su načela EU-a i stoga EPSO svim kandidatima nastoji pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o politici jednakih mogućnosti i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira pronaći ćete na našoj stranici posvećenoj tim pitanjima.

Nemojte propustiti ovu sjajnu profesionalnu priliku – prijave počinju 7. studenoga!

 

Ispunjavate li uvjete za prijavu?

Morate imati državljanstvo države članice EU-a i znati najmanje dva službena jezika EU-a, od kojih jedan mora biti engleski ili francuski.

Osim toga, morate imati poslijesrednjoškolsko obrazovanje u trajanju od najmanje jedne godine, a nakon njega najmanje četiri godine radnog iskustva izravno povezanog s opisom poslova ili srednjoškolsko obrazovanje koje omogućuje pristup poslijesrednjoškolskom obrazovanju, nakon kojeg ste stekli najmanje šest godina radnog iskustva izravno povezanog s opisom poslova. Možete se prijaviti i ako ste završili stručno osposobljavanje izravno povezano s opisom poslova u trajanju od najmanje jedne godine, a nakon njega stekli najmanje šest godina radnog iskustva izravno povezanog s opisom poslova. 

Detaljne informacije o uvjetima za sudjelovanje dostupne su u Obavijesti o natječaju objavljenoj 7. studenoga 2019.

 

Pregled postupka odabira: 

Prijava

Računalni testovi

Probir talenata/Talent screener

Testovi centra za procjenu

Popis uspješnih kandidata