Konferenciaszervező

Kezdőlap > Konferenciaszervező
Picture showing a conference room

Ön tapasztalt szakember az audiovizuális berendezések üzemeltetése terén? Képes gyorsan reagálni a változó körülményekre, és jellemző Önre a kezdeményezőkészség? Hatékonyan kommunikál a munkatársaival, és jó problémamegoldó képességekkel rendelkezik? Az Európai Bizottság konferenciaszervezőket keres (titkár/irodai alkalmazott besorolási csoportba). 

A konferenciaszervezők felelnek a multimédiás/audiovizuális vagy konferencialétesítmények hang- és képtechnikai berendezésének működtetéséért, illetve ők nyújtanak legelőször segítséget, ha az audiovizuális vagy számítógépes berendezések használatakor probléma merül fel. Feladataik közé tartozik, hogy digitális formátumban rögzítsék az elhangzottakat, naponta ellenőrizzék a konferenciatermek audiovizuális berendezéseit, és kiválasszák az értekezletekről, rendezvényekről több kamerával készült képfelvételeket. A konferenciaszervezőknek képesnek kell lenniük a gyakran megterheléssel járó munkavégzésre, önállóan és csapatban egyaránt.

A felvett pályázók az uniós intézményeknél és ügynökségeknél olyan szakértői közösség tagjává válnak, amely sokrétű lehetőséget nyújt számukra az ismereteik bővítésére, készségeik fejlesztésére és a szakmai pályafutásuk építésére. Az EU alapelvei közé tartozik a kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó esetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebb információk találhatók az esélyegyenlőségi politikánkról, és megtudhatja azt is, hogyan igényelhetők speciális vizsgakörülmények a kiválasztási eljáráshoz.

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Jelentkezni november 7-től lehet.

 

Jelentkezési feltételek

A pályázóknak valamelyik uniós tagország állampolgárának kell lenniük, valamint ismerniük kell legalább 2 hivatalos uniós nyelvet (melyek közül az egyik kötelezően az angol vagy a francia).

A jelentkezés további feltétele a középfokúnál magasabb szintű, legalább egyéves időtartamú tanulmányok elvégzése, és az azt követően szerzett legalább négyéves, a feladatkörhöz közvetlenül kapcsolódó szakmai tapasztalat, vagy a középfokúnál magasabb szintű tanulmányok folytatására jogosító középfokú végzettség, és az azt követően szerzett, legalább hatéves, a feladatkörhöz közvetlenül kapcsolódó szakmai tapasztalat. Azok a pályázók is jelentkezhetnek, akik a feladatkörhöz közvetlenül kapcsolódó, legalább egyéves szakmai képzésben vettek részt és azt követően legalább hatéves, szintén a feladatkörhöz közvetlenül kapcsolódó szakmai tapasztalatot szereztek. 

A követelményekről részletesen a 2019. november 7-én megjelenő versenyvizsga-felhívásban lehet tájékozódni.

 

A kiválasztási eljárás áttekintése: 

Jelentkezés

Számítógépes vizsgák

Talent screener

Értékelőközpont (assessment centre)

Tartaléklista