Conferentiepersoneel

Startseite > Conferentiepersoneel
Picture showing a conference room

Heeft u ervaring met audiovisuele apparatuur? Kunt u snel reageren op veranderende omstandigheden en initiatief nemen? Communiceert u efficiënt met uw collega’s en kunt u goed problemen oplossen? De Europese Commissie is op zoek naar conferentiepersoneel (functiegroep secretariaats- en kantoormedewerkers). 

Conferentiepersoneel is verantwoordelijk voor het bedienen van technische beeld- en geluidsapparatuur bij multimedia-/audiovisuele of conferentie-installaties en biedt technische ondersteuning voor audiovisuele en computerapparatuur. De taken omvatten het opnemen van debatten in digitaal formaat, het dagelijks controleren van de audiovisuele apparatuur in conferentiezalen en het selecteren van beelden bij opnames met verschillende camera's tijdens vergaderingen en evenementen. U moet in staat zijn om regelmatig onder druk te kunnen werken, zowel individueel als in teamverband.

Bij de EU-instellingen en ‑agentschappen krijgt u alle kansen om ervaringen op te doen en uit te wisselen, uw horizon te verbreden, uw vaardigheden te ontwikkelen en een mooie carrière op te bouwen. Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Laat deze geweldige carrièremogelijkheid niet liggen – U kunt solliciteren vanaf 7 november!

 

Bent u de persoon die we zoeken?

U heeft de nationaliteit van een EU-land en u kent ten minste twee officiële EU-talen, waaronder Engels of Frans.

Daarnaast moet u een diploma van een postsecundaire opleiding van ten minste één jaar hebben, en daarna ten minste vier jaar werkervaring hebben opgedaan die rechtstreeks verband houdt met de functie, of een diploma van secundair onderwijs dat toegang geeft tot postsecundair onderwijs hebben, en daarna ten minste zes jaar werkervaring hebben opgedaan die rechtstreeks verband houdt met de functie. U kunt ook solliciteren als u een beroepsopleiding van ten minste één jaar heeft afgerond en daarna ten minste zes jaar werkervaring heeft opgedaan. Zowel de opleiding als de ervaring moet rechtstreeks verband houden met de functie. 

Meer informatie over de vereisten is te vinden in de aankondiging van het vergelijkend onderzoek die op 7 november 2019 wordt gepubliceerd.

 

Overzicht van de selectieprocedure: 

Sollicitatie

Tests per computer (CBT)

Talent screener

Assessment

Reservelijst