Coronavirus – Informații importante

Acasă > Coronavirus – Informații importante

Atenție! Până la noi dispoziții, ultimele informații despre COVID-19 vor fi actualizate mai întâi în limba engleză. Celelalte versiuni lingvistice vor fi adăugate treptat.

Nou – Informații actualizate pe 30.4.2020:

EPSO monitorizează permanent evoluția epidemiei de COVID-19 cauzate de coronavirus. Luăm toate măsurile preventive și adecvate, în conformitate cu instrucțiunile și orientările furnizate de autoritățile naționale. Între timp, le recomandăm candidaților la procedurile de selecție în curs să-și verifice regulat contul EPSO și site-ul EPSO. Dacă aveți întrebări, le puteți trimite ca de obicei prin intermediul formularului online de contact.

Testele pe calculator:

Împreună cu contractantul său, Prometric, EPSO lucrează la reluarea testelor pe calculator pentru diferite proceduri de selecție. Procesul va integra diferitele reguli aplicate de statele membre și țările terțe, precum și măsuri de distanțare socială și de igienă și orare diferite de redeschidere. Vom actualiza paginile procedurilor de selecție vizate imediat ce stabilim detaliile privind planificarea testelor.

Centrele de evaluare din Bruxelles și Luxemburg:

EPSO a sistat toate activitățile centrelor de evaluare de la Bruxelles și Luxemburg. Activitățile centrelor de evaluare în care urmau să aibă loc concursurile EPSO/AD/372/19, EPSO/AD/373/19, EPSO/AD/374/19 și EPSO/AST-SC/08/19 sunt suspendate de pe 9 martie până în septembrie 2020. Îi rugăm pe candidații care au primit deja o invitație să NU se prezinte în clădirile EPSO. Am inclus mai multe detalii în conturile EPSO ale candidaților care au fost deja invitați la aceste teste. Vă vom informa pe măsură ce situația se clarifică.

Procedura de selecție CAST/P (CAST Permanent):

Cum organizarea testelor pentru procedura de selecție CAST Permanent a fost perturbată serios de criza provocată de coronavirus, EPSO ia măsuri speciale pentru toți candidații care au fost invitați să participe la teste în perioada 10-16 martie, dar nu au putut să își programeze sau să își susțină testul. Dacă vă aflați în această situație, ați primit deja un mesaj cu informații suplimentare pe adresa de e-mail pe care ați indicat-o în contul dumneavoastră EPSO. Nu este nevoie să contactați personal EPSO sau să luați alte măsuri.

Perioadele de testare pentru procedura de selecție CAST/P, planificate inițial să aibă loc în aprilie și mai, sunt amânate până la reluarea activităților normale.

Noi concursuri și proceduri de selecție:

Facem tot ce putem pentru a respecta planificarea indicativă a noilor concursuri și așteptăm cu nerăbdare să reluăm activitatea de a selectare a viitorilor noștri colegi. Împreună, sperăm să putem modela Europa în aceste vremuri dificile. Intenționăm să actualizăm informațiile referitoare la concursurile viitoare în a doua jumătate a lunii mai.

Până atunci, continuați să aveți grijă de dumneavoastră și de familiile și prietenii dumneavoastră!