Dansk-, tysk-, finsk- og svensksprogede oversættere

Forside > Dansk-, tysk-, finsk- og svensksprogede oversættere
Man talking with alphabet letters coming out of his mouth.

Europa-Kommissionen søger dansk-, tysk-, finsk- og svensksprogede oversættere. De ansatte medarbejdere (midlertidigt ansatte i lønklasse AD 5) ansættes ved de respektive sprogsektioner under Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Oversættelse (DGT) i Bruxelles eller Luxembourg.

Som oversætter arbejder du med at oversætte dokumenter fra engelsk til udvælgelsesprøvens sprog. Teksterne er ofte komplekse og omhandler politiske, juridiske, økonomiske, finansielle, videnskabelige eller tekniske emner inden for alle EU's arbejdsområder. Du korrekturlæser også oversættelser (både udarbejdet af interne kolleger og af eksterne leverandører) og arbejder med fastlæggelse af terminologi. Arbejdet som oversætter indebærer brug af digitale færdigheder, særlige IT-værktøjer og andre værktøjer.

Hvis du bliver udvalgt, bliver du tilbudt en midlertidig ansættelseskontrakt på fire år, der kan forlænges med højst to år.

Som arbejdsgiver tilbyder EU's institutioner og agenturer et ekspertfællesskab med en lang række muligheder for at øge din viden, forbedre dine færdigheder og udvikle din karriere. De multikulturelle, internationale og forskelligartede teams, der udgør institutionerne, arbejder sammen om at forbedre levevilkårene for ca. 450 millioner EU-borgere og mange mennesker ude i verden.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor bestræber sig på at tilbyde lige muligheder, samme behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores særlige side om emnet kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne.

 

Har du det, der skal til?

Hvis du er EU-borger med kendskab til mindst to EU-sprog: Har du et perfekt kendskab til sprog 1 (udvælgelsesprøvens sprog) og indgående kendskab til engelsk (sprog 2), så er det dig, vi leder efter. Bemærk, at kendskab til andre EU-sprog kan blive taget i betragtning ved udvælgelsen.

Bemærk, at du skal have mindst 3 års uddannelse på universitetsniveau, der er afsluttet med et eksamensbevis. Erhvervserfaring er ikke et krav.

Du kan læse nærmere om kravene i meddelelsen om udvælgelsesprøven på ansøgningssiderne nedenfor.

Ansøgningsperioden starter den 7. januar 2021.