Chauffører

Forside > Chauffører

EUROPA-KOMMISSIONEN — CHAUFFØRER I BRUXELLES OG LUXEMBOURG

INDKALDELSE AF INTERESSETILKENDEGIVELSER

Europa-Kommissionen leder i øjeblikket efter chauffører til sine lokaliteter i Bruxelles og Luxembourg. De ansøgere, der tilbydes ansættelse, vil få mulighed for at arbejde direkte for Europa-Kommissionens Kontor for Infrastruktur og Logistik i Bruxelles (OIB) eller i Luxembourg (OIL).

Som chauffør (kontraktansat personale, ansættelsesgruppe I) er dine vigtigste opgaver kørsel med medlemmer af Kommissionen og dens tjenestemænd, hovedsagelig i Bruxelles, Luxembourg, Strasbourg samt i andre medlemsstater, og kørsel med besøgende diplomater og VIP'er. Derudover vil du transportere følsom/fortrolig post (rundt til ambassaderne) og sikre fornuftig brug af køretøjerne, bl.a. vedligeholdelse og teknologiske værktøjer samt personers og varers sikkerhed under transporten, samtidig med at færdselsloven i det pågældende land overholdes.

For yderligere oplysninger om arbejdsopgaver og minimumskrav til erhvervserfaring, se venligst OIB's information vedrørende de ledige stillinger i Bruxelles og OIL's information vedrørende de ledige stillinger i Luxembourg.

Ansøgere, der opfylder ansøgningskriterierne, bedes ansøge via følgende link: EPSO/CAST/P/18/2017.

Efter at have udfyldt CAST-ansøgningen skal ansøgerne tilkendegive deres interesse ved at sende en e-mail til følgende e-mailadresse: OIB-MAIL-OS2@ec.europa.eu (for Bruxelles) og OIL-TRANSPORTS@ec.europa.eu (for Luxembourg) og angive deres ansøgernummer.

Som arbejdsgiver tilbyder EU et ekspertfællesskab med en lang række muligheder for at øge din viden, forbedre dine kvalifikationer og udvikle din karriere. De multikulturelle, internationale og forskelligartede teams, der udgør institutionerne, arbejder sammen om at forbedre levevilkårene for ca. 450 millioner EU-borgere og mange mennesker ude i verden. Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper. OIB og OIL fører en aktiv ligestillingspolitik.