Vozači

EUROPSKA KOMISIJA — VOZAČI U BRUXELLESU I LUXEMBOURGU

POZIV NA ISKAZ INTERESA

Europska komisija trenutačno traži vozače za rad u Bruxellesu i Luxembourgu. Uspješni kandidati radit će za Ured za infrastrukturu i logistiku u Bruxellesu (OIB) ili Luxembourgu (OIL).

Glavni poslovi vozača (ugovorno osoblje, funkcijska skupina I.) bit će vožnja članova i dužnosnika Komisije u Bruxellesu, Luxembourgu i Strasbourgu, ali i u drugim državama članicama, te vožnja posjetitelja iz diplomatskog zbora i osoba na visokom položaju. Osim toga, prevozit će i osjetljivu/povjerljivu poštu (veleposlanstva) i osiguravati ispravnu upotrebu vozila, uključujući održavanje i tehnološke alate vozila, sigurnost osoba i robe tijekom prijevoza te usklađenost s prometnim propisima relevantne države.

Više informacija o poslovima i minimalnim zahtjevima u pogledu radnog iskustva dostupno je u informacijama OIB-a za radna mjesta u Bruxellesu te informacijama OIL-a za radna mjesta u Luxembourgu.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete za sudjelovanje mogu se prijaviti na ovoj poveznici: EPSO/CAST/P/18/2017.

Nakon dovršetka prijave za CAST, kandidati interes trebaju izraziti slanjem e-poruke na sljedeće e-adrese: OIB-MAIL-OS2@ec.europa.eu (za Bruxelles) i OIL-TRANSPORTS@ec.europa.eu (za Luxembourg), uz navođenje broja prijave.

Kao zaposlenik EU-a pridružit ćete se velikoj stručnoj zajednici koja pruža brojne mogućnosti za proširivanje znanja, poboljšanje vještina i razvoj karijere. Multikulturni, međunarodni i raznoliki timovi institucija EU-a doprinose boljem životu oko 450 milijuna ljudi u EU-u i šire. Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti temeljna su načela EU-a. OIB i OIL primjenjuju politiku jednakih mogućnosti.