Gépjárművezetők

Kezdőlap > Gépjárművezetők

EURÓPAI BIZOTTSÁG – GÉPJÁRMŰVEZETŐK FELVÉTELE (ALKALMAZÁSI HELY: BRÜSSZEL ÉS LUXEMBOURG)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az Európai Bizottság gépjárművezetőket keres brüsszeli és luxembourgi székhelyeire. A sikeres pályázók közvetlenül az Európai Bizottság Brüsszeli (OIB) vagy Luxembourgi Infrastrukturális és Logisztikai Hivatalánál (OIL) végzik majd munkájukat.

A szerződéses alkalmazottak I. besorolási csoportjába tartozó gépjárművezetőként a sikeres pályázó fő feladatai közé tartozik majd a Bizottság tagjainak és tisztviselőinek elsősorban Brüsszelben, Luxembourgban, Strasbourgban és más tagállamokban történő szállítása, továbbá a diplomáciai testületekhez tartozó látogatók és a magas rangú vendégek fuvarozása. Emellett érzékeny/bizalmas küldemények célba juttatását is végzi majd (a követségek között), valamint biztosítja a gépjármű és a technológiai eszközök megfelelő használatát és karbantartását. Továbbá a személy- és áruszállítás során a gépjárművezető gondoskodik azok biztonságáról, az országos közúti közlekedésrendészeti előírások betartásával.

A szakmai tapasztalatra vonatkozó minimumkövetelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel az OIB tájékoztatását a brüsszeli betöltendő állásokra vonatkozóan, valamint az OIL tájékoztatását a luxembourgi betöltendő állásokra vonatkozóan.

A jelentkezési feltételeknek megfelelő pályázóknak a következő linken kell jelentkezniük: EPSO/CAST/P/18/2017.

A CAST-jelentkezés kitöltését követően a pályázóknak az alábbi elektronikus címre küldött e-mail útján kell jelezniük részvételi szándékukat: OIB-MAIL-OS2@ec.europa.eu (Brüsszel esetében) és OIL-TRANSPORTS@ec.europa.eu (Luxembourg esetében), a pályázatazonosító számuk feltüntetésével.

A sikeres pályázó az Európai Unió alkalmazottjaként olyan szakértői közösség tagjává válik, amely széles körű lehetőségeket nyújt ismereteinek bővítésére, készségeinek fejlesztésére és a karrierépítésre. Az intézményeket alkotó multikulturális, nemzetközi és sokszínű kollektívák együttesen több mint 450 millió uniós, illetve EU-n kívüli polgár életkörülményeinek javításán fáradoznak. A kulturális sokszínűség tiszteletben tartása és az esélyegyenlőség előmozdítása az EU alapelvei közé tartozik. Az OIB és az OIL esélyegyenlőségi politikát alkalmaz.