Chauffeurs

Startseite > Chauffeurs

EUROPESE COMMISSIE – CHAUFFEURS IN BRUSSEL EN LUXEMBURG

OPROEP TOT HET INDIENEN VAN BLIJKEN VAN BELANGSTELLING

De Europese Commissie is momenteel op zoek naar chauffeurs in Brussel en Luxemburg. Geselecteerde kandidaten worden rechtstreeks in dienst genomen door het Bureau van de Europese Commissie voor infrastructuur en logistiek in Brussel (OIB) of dat in Luxemburg (OIL).

Als chauffeur (contractmedewerker, functiegroep I) wordt u vooral belast met het vervoer van leden van de Europese Commissie en hun medewerkers in Brussel, Luxemburg, Straatsburg en andere EU-landen, en van bezoekers van het corps diplomatique en prominenten. Verder verzorgt u het vervoer van vertrouwelijke (diplomatieke) post en staat u in voor het correcte gebruik van het voertuig, inclusief onderhoud en technische apparatuur, de veiligheid van alle personen en goederen tijdens het vervoer en de naleving van de nationale verkeersregels.

Meer informatie over de inhoud van de functie en de vereiste ervaring vindt u in de vacature van het OIB in Brussel en de vacature van het OIL in Luxemburg.

Wie aan de voorwaarden voldoet, kan solliciteren via: EPSO/CAST/P/18/2017.

Wie het CAST-formulier heeft ingevuld, moet een blijk van belangstelling sturen naar een van de volgende e-mailadressen: OIB-MAIL-OS2@ec.europa.eu (voor Brussel) en OIL-TRANSPORTS@ec.europa.eu (voor Luxemburg) met vermelding van zijn of haar kandidaatnummer.

Als werkgever biedt de EU u een werkomgeving met tal van mogelijkheden om bij te leren, uw vaardigheden uit te breiden en uw loopbaan uit te bouwen. In een divers, multicultureel en internationaal team zet u zich samen met uw collega's in voor de ongeveer 450 miljoen burgers van de EU en ook voor de wereld daarbuiten. Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn kernbeginselen van de EU. OIB en OIL passen een beleid van gelijke kansen toe.