Αρχική σελίδα > Η EPSO γιορτάζει τη διεθνή ημέρα των ατόμων με αναπηρία παρουσιάζοντας τον νέο οδηγό της σχετικά με τις εύλογες προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής

Η EPSO γιορτάζει τη διεθνή ημέρα των ατόμων με αναπηρία παρουσιάζοντας τον νέο οδηγό της σχετικά με τις εύλογες προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής

Στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας ατόμων με αναπηρία 2020, η EPSO εκπόνησε νέο οδηγό σχετικά με τις εύλογες προσαρμογές για να σας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής. 

Η διαδικασία εύλογων προσαρμογών, το είδος των εγγράφων, π.χ., ιατρικά πιστοποιητικά που πρέπει να παρέχονται, παραδείγματα πιθανών προσαρμογών και μια πρακτική εργαλειοθήκη με χρήσιμες συμβουλές είναι μερικά από όσα περιέχει αυτός ο οδηγός.

Περισσότερες πληροφορίες και εργαλεία για το πώς να ζητάτε ειδικές προσαρμογές

Διαβάστε τις οδηγίες μας βήμα προς βήμα για το πώς να ζητήσετε ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες πρόσβασης σε αυτό το έγγραφο με τη χρήση υποστηρικτικής τεχνολογίας, χρησιμοποιήστε αυτή την προσβάσιμη έκδοση.

Ανακαλύψτε την επισκόπηση της EPSO για τις προσαρμογές που μπορούν να γίνουν κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική της EPSO σχετικά με την ισότητα, την πολυμορφία και την ένταξη, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της EPSO για τις ίσες ευκαιρίες.

 

Δείτε το βίντεό μας για τις ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής:

Ημερομηνία ανάρτησης : 03/12/2020 - 14:30
Επικαιροποίηση ημερομηνίας : 03/12/2020 - 15:21