Početna stranica > EPSO obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom novim Vodičem o razumnim prilagodbama pri polaganju testova u okviru postupka odabira

EPSO obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom novim Vodičem o razumnim prilagodbama pri polaganju testova u okviru postupka odabira

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 2020. EPSO je izradio novi Vodič o razumnim prilagodbama pri polaganju testova u okviru postupka odabira iz kojeg možete saznati sve o podnošenju zahtjeva za prilagođene uvjete. 

Opis postupka za podnošenje zahtjeva za razumne prilagodbe, popis dokumenata koje treba dostaviti (npr. liječničke potvrde), primjeri mogućih prilagodbi i popis praktičnih savjeta samo su neki od sadržaja koje možete pronaći u tom vodiču.

Želite saznati više o tome kako zatražiti prilagođene uvjete?

Sastavili smo i letak s preciznim uputama o tome kako zatražiti prilagođene uvjete pri polaganju testova u okviru postupka odabira.

Ako ne možete pristupiti tom dokumentu primjenom pomoćne tehnologije, otvorite pristupačnu verziju.

Pogledajte EPSO-ov pregled mogućih prilagodbi pri polaganju testova u okviru postupka odabira.

Više informacija o EPSO-ovoj politici ravnopravnosti, raznolikosti i uključenosti dostupno je na EPSO-ovoj stranici o jednakim mogućnostima.

 

Pogledajte videozapis o prilagođenim uvjetima pri polaganju testova u okviru postupka odabira:

Datum objave : 03/12/2020 - 14:30
Datum zadnjeg ažuriranja : 03/12/2020 - 15:21