Acasă > EPSO sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap publicând un nou Ghid privind amenajările corespunzătoare pentru susținerea testelor de selecție

EPSO sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap publicând un nou Ghid privind amenajările corespunzătoare pentru susținerea testelor de selecție

În contextul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Handicap 2020, EPSO a elaborat un nou Ghid privind amenajările corespunzătoare pentru susținerea testelor sale de selecție, cu informații despre cum pot fi solicitate ajustări speciale. 

Descoperiți în acest ghid: procedura prin care puteți solicita amenajări corespunzătoare, documentele justificative solicitate (ex. certificate medicale), exemple de posibile amenajări, câteva instrumente practice și sfaturi etc.

Pe scurt despre solicitarea ajustărilor speciale

Consultați pliantul cu etapele pe care trebuie să le parcurgă un candidat pentru a solicita ajustări speciale la testele de selecție.

Dacă nu reușiți să accesați acest document cu ajutorul tehnologiei de asistență, deschideți această versiune accesibilă.

Prezentarea EPSO a amenajărilor posibile la testele de selecție.

Pentru mai multe informații privind politica EPSO în materie de egalitate, diversitate și incluziune, vă invităm să accesați pagina EPSO dedicată egalității de șanse.

 

Descoperiți materialul nostru video privind ajustările speciale posibile la testele de selecție:

Data postării : 03/12/2020 - 14:30
Data ultimei actualizări : 03/12/2020 - 15:21