Udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2019

Forside > Udvælgelsesprøven for administratorer med akademisk baggrund 2019

EU søger nyuddannede akademikere

Er du nyuddannet med særdeles gode færdigheder? Trives du i et internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at forme Europas fremtid?

EU-institutionerne giver dig muligheden for at arbejde med nogle af de mest presserende udfordringer, som samfundet står overfor. Vi søger i øjeblikket talentfulde nyuddannede og unge fagfolk til at håndtere disse udfordringer og til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver, der omfatter udarbejdelse og gennemførelse af EU-politikker samt forvaltning af ressourcer. Vi stiller krav om opfindsomhed og robusthed, men vi giver dig også muligheden for at gøre en markant positiv forskel for Europa.

Når du arbejder for EU, er du en del af et af de mest imponerende integrationsprojekter i vores tid. Du vil være en del af forskelligartede teams, der arbejder med aktuelle emner såsom bekæmpelse af klimaændringer, migrationsstyring, bekæmpelse af terrorisme eller fremme af økonomisk vækst og jobskabelse. Beskyttelse af personoplysninger, fødevaresikkerhed, sikring af passagerers rettigheder i forbindelse med rejser, muliggørelsen af bæredygtig teknologi og bevarelse af miljøet er bare nogle af de mange emner, vi beskæftiger os med. Du kan læse mere om, hvad EU gør for borgerne, på websitet EUandme

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor bestræber sig på at tilbyde lige muligheder, samme behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores særlige side om emnet kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne.

Nye medarbejdere starter deres karriere i Bruxelles eller Luxembourg. Der er en række muligheder for at søge stillinger andre steder i Europa og i resten af verden.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – tilmelding til udvælgelsesprøven starter den 23. maj 2019.

 

Har du det, der skal til?

For at søge skal du have en universitetsuddannelse af mindst 3 års varighed inden for et hvilket som helst fag, kendskab til 2 EU-sprog og være EU-borger. Studerende, der befinder sig på deres sidste studieår, kan også ansøge, hvis de modtager deres eksamensbevis senest d. 31. juli 2019.

Før du ansøger, er det vigtigt at tænke nøje over, om en karriere i EU er det rigtige for dig. Spørgeskemaet "EU Career, My Career?" og selvevalueringstesten kan give dig en realistisk idé om dine chancer for at leve op til de krav, der stilles for at komme igennem nåleøjet. 

Du skal være opmærksom på, at det ikke er tilstrækkeligt at opnå det krævede antal minimumspoint i prøverne. Kun de allerbedste går videre til næste trin i udvælgelsesprocessen. 

 

Oversigt over udvælgelsesprocedurenAnsøgning

DEL 1

Bekræft, at du opfylder adgangsbetingelserne – angiv alle dine EU-sprog

Ansøgning

DEL 2

Vælg dit sprog 1 og dit sprog 2, og udfyld ansøgningsformularen

Computerbaserede prøver

Sproglig, numerisk og abstrakt tænkning (på sprog 1) og situationsbedømmelse (på sprog 2). Testcentre verden over.

Øvelse med e-mailindbakke

På sprog 2: testcentre i EU-medlemslandene

Assessmentcenter

På sprog 2: casestudie (i EU's medlemslande), mundtlig fremlæggelse, kompetencebaseret samtale, gruppeøvelse og interview om motivation for at søge job (i Bruxelles)

Reserveliste

Liste over de 145 ansøgere, der har bestået prøverne