Vertalers Iers

Startseite > Vertalers Iers

De EU-instellingen zijn actief op allerlei beleidsterreinen, zoals ontwikkelingshulp, het bestrijden van klimaatverandering, preventie van georganiseerde misdaad, het beschermen van de rechten van minderheden, het stimuleren van onderzoek en innovatie en het ondersteunen van regionale ontwikkeling. Vertalers vervullen een spilfunctie bij deze activiteiten. Zij vertalen teksten in de 24 officiële EU-talen en zorgen zo voor betere communicatie, waardoor de EU-burgers de rol van de EU in hun dagelijks leven beter begrijpen. Vertalers werken met ingewikkelde politieke, juridische, economische, financiële, wetenschappelijke en technische teksten over alle onderwerpen die de Europese Unie behandelt.

Momenteel is de Europese Commissie op zoek naar vertalers Iers (rang AD5).Deze vertalers zullen documenten van het Engels naar het Iers vertalen.

Als u de selectie haalt, kan u een tijdelijk contract van vier jaar worden aangeboden, dat eventueel met twee jaar verlengd kan worden. U gaat werken in de kantoren van de Commissie in Grange (Co. Meath), Ierland of in Brussel, België.

Bij de EU-instellingen en ‑agentschappen werkt u samen met allerlei deskundigen en krijgt u alle kans om uw horizon te verbreden, uw vaardigheden te ontwikkelen en een mooie carrière op te bouwen. Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Laat deze geweldige carrièrekans niet liggen! U kunt solliciteren vanaf 13 februari.

 

Bent u de persoon die we zoeken?

U moet EU-burger zijn en een perfecte kennis van het Iers en een grondige kennis van het Engels hebben. 

Daarnaast moet u een diploma hebben van een universitaire studie van minimaal drie jaar.

Meer informatie over de eisen vindt u in de oproep voor tijdelijke functionarissen van 13 februari 2020.