Traducători de limbă irlandeză

Acasă > Traducători de limbă irlandeză

Instituțiile UE activează în domenii foarte diverse, de la acordarea de ajutor pentru dezvoltare, combaterea schimbărilor climatice, prevenirea criminalității organizate, protejarea drepturilor minorităților și promovarea cercetării și inovării până la și sprijinirea dezvoltării regionale. Traducătorii fac posibile toate aceste activități. Traducând texte în cele 24 de limbi oficiale ale UE, ei consolidează comunicarea și îi ajută pe cetățeni să înțeleagă rolul UE în viața lor de zi cu zi. Lucrează cu texte complexe de natură politică, juridică, economică, financiară, științifică și tehnică, acoperind toate subiectele Uniunii Europene.

Comisia Europeană caută traducători de limba irlandeză (gradul AD 5). Traducătorii recrutați vor traduce documente din engleză în irlandeză.

Candidaților selectați li s-ar putea propune un contract temporar pe patru ani, care poate fi reînnoit încă maximum doi ani. Ei vor lucra fie la sediul Comisiei din Irlanda (Grange, Co Meath), fie la Bruxelles.

Instituțiile și agențiile UE le oferă angajaților lor posibilitatea de a colabora cu experți din multiple domenii și de a-și îmbunătăți cunoștințele, competențele și cariera. Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Pentru mai multe informații despre politica noastră privind egalitatea de șanse și despre cum puteți solicita ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție, accesați această pagină.

Nu ratați această oportunitate! Perioada de înscriere începe pe 13 februarie!

 

Îndepliniți toate condițiile?

Trebuie să fiți cetățean al UE, să stăpâniți perfect limba irlandeză și foarte bine limba engleză

În plus, aveți nevoie de o diplomă care să ateste că ați absolvit studii universitare cu o durată de cel puțin trei ani în orice disciplină.

Pentru detalii, citiți cererea de exprimare a interesului pentru agenți temporari, publicată pe 13 februarie 2020.