Vertalers Nederlands

Startseite > Vertalers Nederlands

Wilt u mensen helpen meer inzicht te krijgen in de rol van de EU in hun dagelijks leven en de communicatie met hen verbeteren? Heeft u een passie voor talen? De EU-instellingen zijn op zoek naar vertalers Iers!

Als vertaler vertaalt u uit ten minste twee vreemde talen naar uw hoofdtaal. Daarnaast reviseert u teksten, doet u terminologisch opzoekwerk en geeft u taaladviezen. U werkt met strikte deadlines aan ingewikkelde politieke, juridische, economische, financiële, wetenschappelijke en technische teksten op alle beleidsterreinen van de Europese Unie.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op de desbetreffende infopagina.

Mis deze fantastische carrièremogelijkheid niet! U kunt solliciteren vanaf 12.7.2018.

 

Bent u de persoon die we zoeken?

U moet de nationaliteit van een EU-land hebben en een universitaire opleiding van ten minste drie jaar op een willekeurig gebied. U moet een perfecte kennis van het Iers combineren met een goede kennis van twee andere EU-talen, waaronder Engels, Frans of Duits.

 

 

Overzicht vertalers Iers

 

Overzicht van de selectieprocedure: 

Sollicitatie

Vertaaltests

Assessment

Reservelijst