Prevajalci za irski jezik

Domača stran > Prevajalci za irski jezik

Bi radi pomagali državljanom EU razumeti vlogo, ki jo ima EU v njihovem vsakdanjem življenju, in okrepiti komunikacijo? Vas veselijo jeziki? Institucije EU iščejo prevajalce za irski jezik!

Prevajalec prevaja iz najmanj dveh izhodiščnih jezikov v svoj glavni jezik, revidira besedila in opravlja terminološko raziskovanje ter daje jezikovne nasvete. Upoštevati mora stroge roke ter delati z zapletenimi političnimi, pravnimi, ekonomskimi, finančnimi, znanstvenimi in tehničnimi besedili, ki zajemajo vsa področja Evropske unije.

Spoštovanje kulturne raznolikosti in spodbujanje enakih možnosti sta temeljni načeli Evropske unije. Na Evropskem uradu za izbor osebja si prizadevamo za enakost možnosti, obravnave in dostopa za vse kandidate. Več o naši politiki enakih možnosti in kako vložiti zahtevek za posebne pogoje za opravljanje testov na posebni spletni strani.

Ne zamudite te izjemne poklicne priložnosti – prijave sprejemamo z 12. julijem 2018.

 

Vam bo uspelo?

Prijavijo se lahko državljani EU, ki imajo univerzitetno diplomo najmanj prve stopnje iz katerega koli predmeta. Odlično morajo obvladati irščino in dobro znati dva druga jezika EU, od katerih mora biti eden angleščina, francoščina ali nemščina.

 

 

Pregled prevajalcev za irski jezik

 

Pregled izbirnega postopka: 

Prijava

Testi prevajanja

Ocenjevalni center

Rezervni seznam