Informatikai szakember

Kezdőlap > Informatikai szakember

Az Európai Bizottság tapasztalt informatikai szakembereket és asszisztenseket keres ideiglenes alkalmazotti pozícióba az alábbi szakterületeken (a munkavégzés helye elsősorban Luxembourg):

  1. Fejlett technológiák: nagy teljesítményű számítástechnika
  2. Fejlett technológiák: kvantumtechnológiák
  3. Adatelemzés és adattudomány
  4. Digitális munkahely, irodai automatizálás és mobil számítástechnika
  5. IKT-biztonság
  6. Informatikai és felhőalapú infrastruktúra

Az AD 8-as besorolású szakértők feladata, hogy új IKT-stratégiákat vagy bizottsági prioritásokat határozzanak meg és dolgozzanak ki a szakterületükön, munkahelyi igényeket kielégítő IKT-megoldásokat fejlesszenek ki, valamint statisztikai adatokkal vagy nagy adathalmazokkal dolgozzanak. A szakértők felelnek továbbá az IKT-szolgáltatások zökkenőmentes működéséért és az érintettekkel történő kapcsolattartásért. Technikai szakértőként vesznek részt értekezleteken.

Az AST 4-es besorolású asszisztensek az IT-projektek megvalósításához járulnak hozzá. E célból megoldások kidolgozásában működnek közre, üzleti specifikációkat szövegeznek meg, valamint részt vesznek a költségvetés és az erőforrások elosztásának megtervezésében. Feladatuk továbbá, hogy statisztikai adatokat és nagy adathalmazokat elemezzenek és kezeljenek, részt vegyenek az IKT-megoldások megtervezésében és végrehajtásában, továbbá segítséget nyújtsanak tájékoztatók és prezentációk megszövegezéséhez.

Ha szeretne részletesen tájékozódni a követelményekről, olvassa el figyelmesen a 2020. január 9-én megjelenő pályázati felhívást.

A felvett pályázók az uniós intézményeknél és ügynökségeknél olyan szakértői közösség tagjává válnak, amely sokrétű lehetőséget nyújt számukra az ismereteik bővítésére, készségeik fejlesztésére és a szakmai pályafutásuk építésére. A kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása az EU alapelvei közé tartozik. Az Európa Személyzeti Felvételi Hivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó tekintetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebb információk találhatók az esélyegyenlőségi politikánkról, és megtudhatja azt is, hogyan igényelhetők speciális vizsgakörülmények a kiválasztási eljáráshoz.

A sikeres pályázók 4 évre szóló ideiglenes szerződésre vonatkozó ajánlatot kaphatnak. A fizetést az alapilletmény és a különböző juttatások – többek között a külföldi munkavégzési támogatás és a családi támogatások (ha az illető ezekre jogosult) – alkotják. 

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Jelentkezni 2020. január 9-től lehet.