IT-specialisten

Startseite > IT-specialisten

De Europese Commissie is op zoek naar ervaren specialisten en assistenten voor een tijdelijke betrekking, voornamelijk in Luxemburg, op de volgende vakgebieden:

  1. Geavanceerde technologie: High-performance computing (HPC)
  2. Geavanceerde technologie: Kwantumtechnologie
  3. Data-analyse en datawetenschap
  4. Digitale werkplek, kantoorautomatisering en mobile computing
  5. ICT-beveiliging
  6. IT-infrastructuur en cloud

Als specialist (rang AD 8) bepaalt en implementeert u nieuwe ICT-strategieën of prioriteiten van de Commissie. U vertaalt bedrijfsbehoeften in ICT-oplossingen en werkt met statistische gegevens en big data. U houdt de ICT-diensten draaiende, beheert betrekkingen met belanghebbenden, en woont als technisch specialist vergaderingen bij.

Als assistent (rang AST 4) ondersteunt u de uitvoering van IT-projecten door mee te zoeken naar oplossingen, bedrijfsspecificaties op te stellen, en te assisteren bij de planning van de begroting en de middelen. U analyseert en verwerkt statistische gegevens en big data, helpt ICT-oplossingen te ontwerpen en implementeren, en assisteert bij briefings en presentaties.

Meer informatie over de vereisten vindt u in de oproep tot het indienen van belangstelling van 9 januari 2020.

Bij de EU-instellingen en ‑agentschappen werkt u samen met allerlei deskundigen en krijgt u alle kans om uw horizon te verbreden, uw vaardigheden te ontwikkelen en een mooie carrière op te bouwen. Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.

Succesvolle sollicitanten kan een contract voor vier jaar worden aangeboden. Het loon bestaat uit een basissalaris aangevuld met specifieke toelagen, waaronder een ontheemdingstoelage en kinderbijslag (indien van toepassing). 

Laat deze geweldige carrièremogelijkheid niet liggen! U kunt solliciteren vanaf 9 januari 2020.