Specialiști IT

Acasă > Specialiști IT

Comisia Europeană caută specialiști și asistenți cu experiență, care să lucreze ca agenți temporari, în principal la Luxemburg, în următoarele domenii:

  1. Tehnologii avansate: calculul de înaltă performanță
  2. Tehnologii avansate: tehnologiile cuantice
  3. Analiză de date și știința datelor
  4. Soluții digitale la locul de muncă, echipamente de automatizare pentru birou și dispozitive mobile
  5. Securitatea TIC
  6. Infrastructură informatică și tehnologie de tip cloud.

Ca specialist (cu gradul AD 8), veți defini și implementa noi strategii sau priorități ale Comisiei în domeniul TIC, veți găsi soluții TIC la nevoile funcționale care se ivesc și veți lucra cu date statistice și cu surse de volume mari de date. Printre altele, va trebui să asigurați buna funcționare a serviciilor TIC, să gestionați relațiile cu părțile implicate și să participați la reuniuni în calitate de specialist tehnic.

Ca asistent (cu gradul AST 4), veți susține implementarea proiectelor IT contribuind la conceperea de soluții, la elaborarea specificațiilor operaționale și la planificarea bugetului și a resurselor. Printre altele, va trebui să analizați și să procesați date statistice și surse de volume mari de date, participând la conceperea și implementarea unor soluții TIC și contribuind la informări și prezentări.

Pentru mai multe detalii, citiți cu atenție cererea de exprimare a interesului care va fi publicată pe 9 ianuarie 2020.

Instituțiile și agențiile UE le oferă angajaților lor posibilitatea de a lucra cu experți din multiple domenii și de a-și îmbunătăți cunoștințele, competențele și cariera. Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Pentru mai multe informații despre politica noastră privind egalitatea de șanse și despre cum puteți solicita ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție, accesați această pagină.

Candidaților selectați li se poate oferi un contract temporar pe o perioadă de patru ani. Remunerația constă în salariul de bază, la care se adaugă alocațiile specifice, inclusiv indemnizația de expatriere și alocația familială (dacă este cazul). 

Nu ratați această oportunitate! Perioada de înscriere începe pe 9 ianuarie 2020!