Присъединете се към нашата мрежа на организациите на хората с увреждания

Начало > Присъединете се към нашата мрежа на организациите на хората с увреждания
People having a meeting

Покана за сътрудничество към всички организации в ЕС, които работят за подобряване на благосъстоянието на гражданите на ЕС с увреждания

Европейската служба за подбор на персонал (EPSO) се нуждае от вашата помощ!

 

В EPSO вярваме в равенството и многообразието и активно ги насърчаваме във всички наши процедури за подбор.

По-специално бихме желали да достигнем до гражданите на ЕС с увреждания (включително различни заболявания) и да ги насърчим да кандидатстват за работа в институциите или агенциите на ЕС, като за целта се нуждаем от вашата помощ.

Вие сте организация, представляваща граждани с увреждания, включително различни заболявания? Ако е така, помогнете ни да достигнем до кандидати с увреждания и специфични нужди.

 

Как?

Присъединете се към нашата мрежа (база данни) на организациите на хората с увреждания и разпространявайте информация за възможностите за кариера в институциите и агенциите на ЕС сред вашите членове.

По този начин EPSO редовно ще ви предоставя информация за възможностите за работа и процедурите за подбор, която можете да споделяте с вашите членове.

 

Заинтригувахме ли ви?

Молим да попълните този формуляр и да ни предоставите повече информация за вашата организация.

Очакваме да си сътрудничим с вас, за да осигурим по-добри възможности за всички наши граждани.

 

Нуждаете се от повече информация?

За повече информация относно политиката на EPSO за многообразие и равно третиране, моля, посетете нашата страница за равните възможности.

Вижте нашата брошура, в която се обяснява стъпка по стъпка как да поискате специални мерки по време на тестовете за подбор.

Ако вие или вашите членове срещате трудности при достъпа до този документ чрез помощни технологии, моля, вижте тази достъпна версия.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля, изпратете електронно писмо на адрес EPSO-equality-diversity@ec.europa.eu.

 

Вижте нашия видеоклип относно специалните мерки по време на тестовете за подбор: