Csatlakozzon a fogyatékossággal foglalkozó szervezetek hálózatához!

Kezdőlap > Csatlakozzon a fogyatékossággal foglalkozó szervezetek hálózatához!
People having a meeting

Együttműködési felhívás a fogyatékossággal élő uniós polgárok jólétének és érvényesülésének előmozdításával foglalkozó szervezetek számára

Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatalnak (EPSO) szüksége van az Ön segítségére!

 

Kiválasztási eljárásaink során kiemelt hangsúlyt fektetünk az egyenlőség és a sokféleség szempontjának érvényre juttatására.

Szeretnénk, hogy a fogyatékosság vagy az egészségügyi állapot senkit se gátoljon meg abban, hogy az uniós intézményeknél vagy ügynökségeknél helyezkedjen el. Szükségünk van Önre, hogy a pályázók minél szélesebb köréből választhassunk!

Az Ön szervezete a fogyatékos vagy a megváltozott egészségi állapotú személyeket képviseli? Ha igen, kérjük, terjessze hírünket a fogyatékos, illetve sajátos igényű személyek körében!

 

Hogyan?

Csatlakozzon a fogyatékos személyeket képviselő szervezetekből álló hálózatunkhoz (regisztrálja szervezetét adatbázisunkban), és népszerűsítse tagjai körében az uniós karrierlehetőséget!

Az EPSO rendszeresen tájékoztatni fogja az Ön szervezetét a kiválasztási eljárásokról és az álláslehetőségekről.

 

Érdekli a lehetőség?

Kérjük, adja meg a szervezetére vonatkozó információkat ezen a kérdőíven.

Köszönjük előre is együttműködését, és reméljük, hogy az új távlatokat nyit meg az érintett álláskeresők körében.

 

További információk

Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebb információk találhatók esélyegyenlőségi és sokszínűségi politikánkról.

Ebben a tájékoztatóban részletesen elmagyarázzuk, hogyan kell különleges vizsgakörülményeket igényelni a kiválasztási eljáráshoz.

Ha a dokumentumhoz Ön vagy az esetleges érdeklődők nem fér(nek) hozzá, kérjük, nyissák meg az akadálymentesített verziót (angol nyelvű dokumentum).

Bővebb információkért írjon a következő címre: EPSO-equality-diversity@ec.europa.eu.

 

Tekintse meg videónkat a speciális vizsgakörülményekről: