Sprogassistenter

Forside > Sprogassistenter

Er du god med ord? Behersker du grammatikken til perfektion? Så kom og brug dine sprogkundskaber i et internationalt miljø.

EU-institutionerne søger kroatiske, nederlandske, estiske, italienske, polske og portugisiske sprogassistenter (lønklasse AST 1).

Som sprogassistent hjælper du lingvister, oversættere og juristlingvister med oversættelse, revision og færdiggørelse samt sørger for dokumentforvaltning. Du kan komme til at foretage terminologiundersøgelser, behandle tekster og holde tematiske oversættelseshukommelser ajour. Når du udfører dine opgaver, vil du bruge specialiserede IT-værktøjer, og du vil hjælpe lingvister og oversættere med at bruge disse værktøjer.

Som arbejdsgiver tilbyder EU's institutioner og agenturer et ekspertfællesskab med en lang række muligheder for at øge din viden, forbedre dine færdigheder og udvikle din karriere. De multikulturelle, internationale og forskelligartede teams, der udgør institutionerne, arbejder sammen om at forbedre levevilkårene for ca. 450 millioner EU-borgere og mange andre mennesker ude i verden.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og Det Europæiske Personaleudvælgelseskontor bestræber sig på at tilbyde lige muligheder, ligebehandling og lige adgang for alle ansøgere. På vores særlige side om emnet kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne.
 

Har du det, der skal til?

Hvis du er statsborger i et EU-land og har kendskab til mindst to officielle EU-sprog – et indgående kendskab til et af følgende sprog: estisk, kroatisk, italiensk, nederlandsk, polsk eller portugisisk og et tilfredsstillende kendskab til engelsk eller fransk – så er du den, vi leder efter.

Derudover skal du have: enten en videregående uddannelse, der er afsluttet med et eksamensbevis, og som er relevant for arbejdsopgaverne, eller en ungdomsuddannelse, som giver adgang til videregående uddannelse, efterfulgt af mindst tre års erhvervserfaring med relevans for arbejdsopgaverne.

Man kan kun indgive ansøgning til én sprogprofil.

Du kan læse nærmere om kravene i meddelelsen om udvælgelsesprøven på ansøgningssiderne nedenfor.

Ansøgningsperioden starter den 21. april 2022.