Assistenten op het gebied van talen

Startseite > Assistenten op het gebied van talen

Bent u goed in taal? Heeft grammatica voor u geen geheimen? Pas uw taalvaardigheden dan toe in een internationale omgeving!

De EU-instellingen zijn op zoek naar assistenten op het gebied van talen voor het Kroatisch, Nederlands, Ests, Italiaans, Pools en Portugees (rang AST 1).

Assistenten op het gebied van talen helpen linguïsten, vertalers en juristen-linguïsten bij vertaal- of revisiewerk en de afwerking van documenten. Zij zorgen ook voor het documentbeheer, verrichten terminologiewerkzaamheden, bewerken teksten en onderhouden thematische vertaalgeheugens. Daarbij maken zij gebruik van gespecialiseerde IT-tools en ondersteunen zij linguïsten en vertalers bij het gebruik van deze tools.

Bij de EU-instellingen en -agentschappen werkt u samen met allerlei deskundigen en krijgt u alle kans om uw horizon te verbreden, uw vaardigheden te ontwikkelen en een mooie carrière op te bouwen. In een gevarieerd, multicultureel en internationaal team zet u zich samen met uw collega's in voor de ongeveer 450 miljoen burgers van de EU en ook voor de wereld daarbuiten.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op onze infopagina over gelijke kansen.
 

Bent u de juiste persoon?

Bent u EU-burger en kent u ten minste twee officiële EU-talen - een van de volgende talen: Ests, Kroatisch, Italiaans, Nederlands, Pools of Portugees grondig en Engels of Frans behoorlijk goed –, dan bent u misschien de persoon die wij zoeken.

Daarnaast moet u een diploma van hoger onderwijs hebben dat verband houdt met de aard van de taken, of een diploma van middelbaar onderwijs dat toegang geeft tot hoger onderwijs, gevolgd door ten minste drie jaar werkervaring die verband houdt met de aard van de taken.

U kunt slechts voor één taal solliciteren.

Meer informatie over de eisen vindt u in de aankondiging van het vergelijkend onderzoek. Klik op de link hieronder.

U kunt solliciteren vanaf 21 april 2022.