Asistenți lingviști

Acasă > Asistenți lingviști

Mânuiți cuvintele cu pricepere? Gramatica dumneavoastră este impecabilă? Atunci veniți să vă folosiți competențele lingvistice într-un mediu internațional!

Instituțiile UE caută asistenți lingviști pentru limbile croată, estonă, italiană, neerlandeză, poloneză și portugheză (gradul AST 1).

Ce ar urma să faceți în calitate de asistent lingvist? Să-i ajutați pe lingviști, traducători și juriști-lingviști în activitățile lor de traducere, revizuire și finalizare și să vă ocupați de gestionarea documentelor. Să efectuați cercetări terminologice, să prelucrați texte și să actualizați memoriile tematice de traducere. Pentru aceasta, va trebui să folosiți instrumente IT specializate și să-i asistați pe lingviști și traducători în utilizarea acestor instrumente.

Instituțiile și agențiile UE le oferă angajaților lor posibilitatea de a colabora cu experți din multiple domenii și de a-și îmbunătăți cunoștințele, competențele și cariera. Echipele multiculturale, internaționale și diverse care alcătuiesc instituțiile UE lucrează pentru binele celor circa 450 de milioane de cetățeni ai UE, dar și al omenirii, în general.

Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Aflați cum puteți solicita ajustări speciale și care este politica noastră privind egalitatea de șanse.
 

Îndepliniți toate condițiile?

Trebuie să fiți cetățean al UE și să cunoașteți cel puțin două limbi oficiale ale UE: croata, estona, italiana, neerlandeza, poloneza sau portugheza la nivel aprofundat și engleza sau franceza la nivel satisfăcător.

În plus, trebuie să aveți: fie studii terțiare non-universitare sau universitare absolvite cu o diplomă într-un domeniu relevant pentru natura atribuțiilor, fie studii liceale absolvite cu o diplomă care oferă acces la învățământul superior, urmate de cel puțin 3 ani de experiență profesională relevantă pentru natura atribuțiilor.

Vă puteți depune candidatura pentru un singur profil lingvistic!

Pentru a vedea cerințele în detaliu, consultați Anunțul de concurs de pe paginile pentru înscrieri de mai jos.

Înscrierile încep pe 21 aprilie 2022.