Forside > Oversigt over mulige tilpasninger i forbindelse med udvælgelsesprøverne

Oversigt over mulige tilpasninger i forbindelse med udvælgelsesprøverne

EPSO har udarbejdet en oversigt over mulige tilpasninger i forbindelse med udvælgelsesprøverne for ansøgere med handicap eller særlige behov, herunder gravide og ammende kvinder.

Dette dokument forklarer, hvordan vi definerer rimelige tilpasninger, og indeholder forslag til en liste med mulige tilpasninger. Du kan se, hvad hver tilpasningstype omfatter, i hvilken testfase og i hvilke testcentre tilpasningen tilbydes, og hvem der er ansvarlig for at tilbyde den.

Læs mere her.

Bemærk venligst, at listen over tilpasninger kun er vejledende og ikke udtømmende, og at du altid kan anmode om andre tilpasninger baseret på dine specifikke behov og helbredsproblem. Det er et levende dokument, som regelmæssigt vil blive ajourført på grundlag af udviklingen på området for rimelige tilpasninger, nye anmodninger om tilpasninger, som vores ansøgere indgiver i forbindelse med udvælgelsesprøverne, og nye tilpasninger, der bliver godkendt.

Vil du vide mere om EPSO's politik for lighed og mangfoldighed? Besøg vores websted vedrørende lige muligheder:

Se vores video om rimelige tilpasninger og trin for trin-folderen om, hvordan du anmoder om særlige tilpasninger i forbindelse med udvælgelsesprøverne.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte os (epso-accessibility@ec.Europa.eu).

Publiceret den : 02/07/2020 - 13:00
Seneste opdatering : 03/08/2020 - 06:00