Αρχική σελίδα > Επισκόπηση των προσαρμογών που μπορούν να γίνουν κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Επισκόπηση των προσαρμογών που μπορούν να γίνουν κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Η EPSO ετοίμασε μια επισκόπηση των προσαρμογών που μπορούν να γίνουν κατά τις δοκιμασίες για τους υποψηφίους με αναπηρία ή ειδικές ανάγκες, στις οποίες περιλαμβάνονται η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός.

Σε αυτό το έγγραφο αποσαφηνίζεται ο όρος των εύλογων προσαρμογών και παρέχεται γλωσσάριο των δυνατών προσαρμογών. Για κάθε είδος προσαρμογής, μπορείτε να δείτε σε τι ακριβώς συνίσταται η προσαρμογή, σε ποιο στάδιο της δοκιμασίας και σε ποια εξεταστικά κέντρα είναι δυνατή και ποιος είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίησή της.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το γλωσσάριο των προσαρμογών είναι απλώς ενδεικτικό. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε άλλη επιπλέον προσαρμογή ανάλογα με τις δικές σας ειδικές ανάγκες και τα δικά σας χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα εξελισσόμενο έγγραφο που θα επικαιροποιείται τακτικά με βάση τις εξελίξεις στον τομέα των εύλογων προσαρμογών, τα νέα αιτήματα υποψηφίων για προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής και τις νέες παρεχόμενες προσαρμογές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική της EPSO σχετικά με την ισότητα και τη διαφορετικότητα; Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για τις ίσες ευκαιρίες.

Δείτε το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για τις εύλογες προσαρμογές και τις οδηγίες μας βήμα προς βήμα για το πώς να ζητήσετε ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (epso-accessibility@ec.Europa.eu).

Ημερομηνία ανάρτησης : 02/07/2020 - 13:00
Επικαιροποίηση ημερομηνίας : 03/08/2020 - 06:00