Etusivu > Yhteenveto mahdollisista mukautuksista valintakokeissa

Yhteenveto mahdollisista mukautuksista valintakokeissa

EPSO on laatinut yhteenvedon mukautuksista, joita voidaan tarjota valintakokeissa sellaisille hakijoille, joilla on toimintarajoite tai muita erityistarpeita, kuten raskaana olevat ja imettävät hakijat.

Kyseisessä asiakirjassa selitetään, mitä kohtuullisilla mukautuksilla tarkoitetaan. Lisäksi siinä on sanasto mukautuksista, joita voidaan tarjota. Kunkin mukautustyypin osalta selitetään, mitä se sisältää, missä koevaiheessa ja missä testikeskuksissa se voidaan tarjota ja kuka vastaa sen tarjoamisesta.

Lisätietoa

Huom. Mukautuksia koskeva sanasto on vain suuntaa-antava, joten omien erityistarpeiden ja -tilanteen perusteella on aina mahdollisuus pyytää muita järjestelyjä. Sanastoa päivitetään säännöllisesti kohtuullisten mukautusten alalla tapahtuvan kehityksen, hakijoiden valintakokeiden yhteydessä esittämien erityisjärjestelypyyntöjen ja myönnettyjen uusien mukautusten perusteella.

Lisätietoja EPSOn tasa-arvo- ja monimuotoisuuspolitiikasta on EPSOn sivuston Yhtäläiset mahdollisuudet -osiossa.

Video kohtuullisista mukautuksista ja esite, jossa kerrotaan vaiheittain erityisjärjestelyjen pyytämisestä valintakokeissa.

Lisätietoja voi pyytää osoitteesta epso-accessibility@ec.europa.eu.

Julkaisupäivä : 02/07/2020 - 13:00
Viimeisin päivitys : 03/08/2020 - 06:00