Acasă > Document despre amenajările posibile la testele de selecție

Document despre amenajările posibile la testele de selecție

EPSO a publicat un document cu amenajările posibile la testele de selecție pentru candidații cu handicap sau cu nevoi specifice, inclusiv pentru candidatele însărcinate sau care alăptează.

Documentul cuprinde definiția pe care o dăm amenajărilor corespunzătoare și propune un glosar al amenajărilor posibile. Pentru fiecare tip de amenajare, puteți vedea ce presupune, în ce fază de testare și în ce centre de testare este posibil să fie acordată și cine este responsabil de furnizarea acesteia.

Detalii aici.

Menționăm că glosarul amenajărilor posibile este doar orientativ și nu este exhaustiv. Puteți solicita întotdeauna alte amenajări, în funcție de nevoile și afecțiunile dumneavoastră specifice. Documentul va fi actualizat regulat în funcție de evoluția amenajărilor corespunzătoare, de noile cereri de ajustări pentru testele de selecție trimise de către candidații noștri și de noile amenajări acordate.

Doriți să aflați mai multe despre politica EPSO privind egalitatea și diversitatea? Consultați pagina noastră privind egalitatea de șanse.

Urmăriți materialul nostru video cu privire la amenajările corespunzătoare și citiți ghidul cu etapele necesare pentru a solicita ajustări speciale la testele de selecție.

Dacă doriți informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați (epso-accessibility@ec.Europa.eu).

Data postării : 02/07/2020 - 13:00
Data ultimei actualizări : 03/08/2020 - 06:00