Službenici za potporu projektima i aktivnostima

Početna stranica > Službenici za potporu projektima i aktivnostima

Frontex, Agencija za europsku graničnu i obalnu stražu sa sjedištem u Poljskoj, želi okupiti skupinu od 300 kandidata koji će se zaposliti kao službenici za potporu projektima i aktivnostima (asistenti). Zajedno s državama članicama Frontex je zadužen za sigurne i funkcionalne vanjske granice Europe.

Zaposleni službenici obavljat će širok raspon zadaća u području administracije, ljudskih resursa, pravnih poslova, proračuna i financija, informacijskih i komunikacijskih tehnologija te komunikacije. Njihove glavne zadaće obuhvaćaju planiranje, provedbu i praćenje projekata te pripremu i praćenje proračunâ i financijskih obveza. Među zadaćama su i praćenje ugovora i plaćanja te sudjelovanje u izvješćivanju unutarnjih i vanjskih dionika.

Zaposlenici institucija i agencija EU-a dio su velike stručne zajednice koja pruža brojne mogućnosti za proširivanje znanja, poboljšanje vještina i razvoj karijere. Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti za sve temeljna su načela EU-a i stoga EPSO svim kandidatima nastoji pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o politici jednakih mogućnosti i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira pronaći ćete na našoj stranici posvećenoj tim pitanjima.

Nemojte propustiti ovu sjajnu profesionalnu priliku – prijave počinju 21. studenoga!

 

Ispunjavate li uvjete za prijavu?

Kandidati moraju biti državljani jedne od država članica EU-a ili zemalja schengenskog prostora i znati najmanje 2 službena jezika EU-a, od kojih jedan mora biti engleski.

Uz to moraju imati diplomu poslijesrednjoškolskog obrazovanja nakon koje su stekli najmanje devet godina radnog iskustva u punom radnom vremenu ILI diplomu srednjoškolskog obrazovanja koja omogućuje pristup poslijesrednjoškolskom obrazovanju nakon koje su stekli najmanje 12 godina radnog iskustva u punom radnom vremenu.

Detaljne informacije o uvjetima za sudjelovanje dostupne su u pozivu na iskaz interesa objavljenom 21. studenoga 2019.